Kókuszos kávé

  • Személyek száma2
  • NehézségKönnyű
  • Elkészítési idő

Hozzávalók

  • 2 x 50 ml eszpresszó
  • 50 ml kókusztej
  • 25 ml kókuszlikőr
  • 20 ml rum cukornádból
  • 1 teáskanál világosbarna cukor
  • 5 szétdarált jégkocka
  • 1 kibelezett kókuszdió (az ital felszolgálásához)

Elkészítés

  • A friss, forró kávét öntse keverőpohárba, adja hozzá a világosbarna cukrot és keverje addig, amíg a cukor teljesen fel nem oldódik. Hagyja kihűlni.
  • Öntse turmixgépbe és adja hozzá a kókusztejet, kókuszlikőrt, rumot és összedarált jégkockákat.
  • Keverje simára körülbelül 20 másodperc alatt.
  • Kibelezett kókuszdióban szolgálja fel két szívószállal.