Intuition Preference+ EA875E10 new TUV.jpg
KRUPS EA875E10 - TANÚSÍTVÁNY A TÖKÉLETES HIGIÉNIÁRÓL

INTUITION PREFERENCE MODELLEK
MÁR RANGOS TANÚSÍTVÁNNYAL

A KRUPS márka fő prioritásának tekinti termékeinek minőségét, egészségre gyakorolt hatásukat és a könnyű használatot. Ezért fejlesztettek ki egy teljesen egyedülálló rendszert a kávéfőző automatikus tisztítására. A KRUPS márka minden teljesen automatikus kávéfőzőjének jellemzője, hogy nem kell szétszerelni vagy manuálisan tisztítani. Ennek a rendszernek a funkcionalitását és higiéniáját a független és világhírű TÜV Rheinland Intézet tesztelte Az összes INTUITION PREFERENCE modell tanúsítványának és termékleírásának linkje megtalálható a galériában.

Tovább
Kr_EA872B10_BestSeller-V2.jpg
INTUITION PREFERENCE EA875U10

BÍZZON AZ INTUÍCIÓBAN!

A KRUPS Intuition automata kávéfőző prémium megjelenésével és felülmúlhatatlan egyszerűségével elvarázsolja Önt. Intuitív módon végigvezeti a kávékészítési folyamaton, a kezdetektől a tökéletes csésze eszpresszóig vagy cappuccino-ig. Minden alkalommal élvezni fogja a kávéját.

Tovább
krups web vizualy Evidence Eco EA897B10 opr.jpg
EVIDENCE ECO EA897B10

A KÁVÉ MAXIMÁLIS ÍZE MINIMÁLIS
HATÁSSAL A KÖRNYEZETRE

A finom kávé és a környezettudatos megközelítés tökéletes kombinációja ez a KRUPS kávégép. Teljesen új gyártási folyamatok tették lehetővé ennek a 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült kávéfőzőnek a megalkotását, amely akár 90%-ban újrahasznosítható. Mindezt úgy érték el, hogy a kávégép megőrzi funkcionalitást, beleértve az egyedülálló One-Touch Cappuccino rendszert is.

Tovább
banner Novinky na webu KRUPS 2570x1536 px KP270A10.jpg
INFINISSIMA TOUCH KP270A10

ÉLVEZZE A KÁVÉKÉSZÍTÉS
VÉGTELEN LEHETŐSÉGEIT!

NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® INFINISSIMA TOUCH
Élvezze az ikonikus dizájnt és a kávé készítésének végtelen lehetőségeit!

Tovább
krups web vizualy 2570x1536 vertuo XN910C10.jpg
VERTUO NEXT XN910C10

A KÁVÉ ÚJ DIMENZIÓJA.
MILYEN LESZ A ÖNÉ?

A kávékészítés legújabb és innovatív módja. Készítse kávéját egyetlen gombnyomással és élvezze a maximális kényelmet! A kávéfőző felismeri a kiválasztott kapszula típusát és méretét, és folyamatosan frissül a legjobb Nespresso élmény érdekében.

Tovább