• Személyek száma1
  • Elkészítési idő

Hozzávalók

  • 2 x 40 ml eszpresszó
  • 25 g „Praline“ magpor (vagy lásd lenti tipp)
  • 40 ml + 20 ml tej
  • 1 teáskanál „pralinette“ (pirított és enyhén karamellizált mogyoró, lásd lenti tipp)
  • 20 ml melegített mogyorószirup
  • 1 kicsi száraz habcsók

Elkészítés

  • Egy kis lábasban melegítsen össze 20 ml tejet a „praline“ magporral, amíg az fel nem oldódik benne.
  • A fennmaradó 40 ml tejből készítsen habot közvetlenül a pohárban fúvóka segítségével, majd adja hozzá a mogyorós tejet.
  • A tejkeverékbe öntsön eszpresszót.
  • A kávét díszítse „pralinette“ porral, habcsók darabokkal, és csöpögtessen rá felmelegített mogyorószirupot.