Mit jelent a 10 éves
javíthatóság?

A Krups elkötelezett amellett, hogy termékeit meg lehessen javítani akár 10 éven át.
Hiszen a Krups nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és hiszünk abban, hogy közösen képesek vagyunk csökkenteni a felesleges hulladék felhalmozást.
Krups
Az Ön oldalán…
Termékeink a könnyű javíthatóság szerint vannak kialakítva.

Nagy mennyiségű készlet áll rendelkezésre pótalkatrészekből (40 000 alkatrész van készleten Franciaországban Európa számára) annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen megjavítani, amit szükséges.
Néhány számadat
A Krups mérnökei olyan javaslatokat tesznek, amelyek a napi használat tapasztalatain alapulnak azzal a céllal, hogy a termékek új generációja még könnyebben javítható legyen. Az elkészült új termékek „10 éven keresztül javítható” tanúsítvánnyal rendelkeznek.
10
Év
Krups vállalja, hogy a vásárlás napjától számítva átlagosan 10 évig fenntartja az összes alkatrészt, 2012-től kezdve szinte minden forgalomba hozott termékéhez *.
5,7 millió alkatrész
15000 m²
Azért, hogy minél hamarabb hozzá lehessen férni, azoknak a termékeknek az alkatrészeihez, melyeket többé már nem gyártunk, a raktárkészlet fele ezeknek a termékeknek jövőbeli gyors alkatrészellátását biztosítja.
A javítás költsége gyakran kedvezőbb, mint egy új készülék vásárlása, elsősorban azért, mert a pótalkatrészek ára folyamatosan csökken (2012 óta 30%-kal). A javítás semmilyen módon nem változtatja a termék minőségét és korlátozza a hulladék környezetre gyakorolt hatásait.
2016-ban a Groupe Seb termékeinek több mint 95%-át Európában adták el, melyek mind javíthatók. ( 22 %-nak ezek közül van maximum 1 vagy 2 olyan alkatrésze, melyek nem elérhetők „elfogadható" áron).
 

Krups
Közel Önhöz…

A Krups által képzett szakértőink a legjobb szolgáltatást nyújtják az Ön termékeinek, szakértőink mindig keresik az olyan megoldásokat, melyek meghosszabbítják termékeink életét.

Ma, világszerte több mint 6500 hivatalos szakszerviz áll az Ön rendelkezésére, hogy minél hosszabb ideig tudja használni készülékeit, függetlenül attól, hogy hol vásárolta és használja a termékeket.

Kattintson a gombra, hogy megtalálja a z Önhöz legközelebbi hivatalos szakszervizt. Ne felejtse el először megnézni az online felületen, hogy nincsen-e már a problémára megoldási javaslat.

SZAKSZERVIZ keresése
Gyakori Kérdések

Gyors és egyszerű
Javíthatóság

KÉSZÜLÉKÉNEK JAVÍTÁSA NEM IS LEHETNE EGYSZERŰBB
Szerződött szervizközpontjaink valamelyikének egyszeri meglátogatásával gyorsan és egyszerűen kicseréljük Krups készüléke meghibásodott alkatrészét.
A felgyorsított szervizelésnek köszönhetően garantálni tudjuk készüléke javíthatóságát a garanciális időszakon belül, és azon túl, további hosszú éveken át.
ALKATRÉSZEK ÉS TARTOZÉKOK, ILLETVE KIEGÉSZÍTŐK EGYETLEN KLIKKELÉSRE
Krups készülékéhez közvetlenül online is megrendelheti a szükséges tartozékokat vagy alkatrészeket.
 

3D nyomtatás
az egyszerű javíthatóságért és terméke tartós használatáért

A műanyag alkatrészek életre szóló biztosíthatósága érdekében 2016 májusa óta teszteljük az első olyan termékeket, amelyek javításához 3D nyomtatott alkatrészeket használunk.
‘ ‘

Felismertük, hogy ezek olyan termékek, melyek megérdemlik a hosszú életet."
Alain Pautrot - VP Consumer Satisfaction

Interjú megtekintése