ADATVÉDELEM

A Krups tartozékbolt mindent megtesz a webes felületen keresztül megadott adatok bizalmas és biztonságos kezelésének biztosítása érdekében.

Ebből kifolyólag az internetoldal az egyik legerősebb biztonsági modult használja a személyes információkhoz és fizetési eszközökhöz kapcsolódó adatok védelme érdekében: SSL (Secure Socket layer). A biztonságos elektronikus tranzakciók terén legelterjedtebb standardról van szó.

Minden olyan területen, ahol a krups.hu URL-címe https:// kezdetű (amelyből az „s” a biztonságosságot jelöli), bizalmas adatai titkosítva vannak a számítógépe és a mi szerverünk vagy a Société Générale Bank között, amelyhez köztes fél nem férhet hozzá.

A fizetés bankkártyával történhet (Visa,Mastercard). Az Ön által megadott banki adatok biztonságát partnerünk, a Société Générale Bank biztosítja. A SIS társaság nem avatkozik bele a fizetés folyamatába, nem őriz meg arról semmilyen információt és nem végez nyomonkövetést. A fizetés során felmerülő esetleges nehézségekért nem vonható felelősségre.