NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo Krups® KP1101CE fehér

A stílusos NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo kapszulás kávéfőző a konyhája díszévé válik.
Olvass tovább
Ref : KP1101CE

Legfontosabb adatok

Description

PROFESSZIONÁLIS MINŐSÉGŰ KÁVÉ

A stílusos NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo kapszulás kávéfőző egyedi formatervével a konyhája díszévé válik. Az Oblo 4 színváltozatban kapható és méretei a következők: szélesség 25 × magasság 32 × mélység 18 cm. A kávéfőző professzionális nyomásának (akár 15 bar) köszönhetően kávéházi minőségű sűrű bársonyos crémájú kávét készíthet. A hermetikusan lezárt kapszulákkal, amelyek frissen tartják a kávét, akkor élvezheti gazdag aromájú kávéját, amikor csak akarja. Egyszerűen helyezze be a kiválasztott kapszulát és a kézi kar elmozdításával kiváló kávét készíthet, ízlése szerint. A kávéfőző rendszer gyors felfűtésének köszönhetően a készülék 30 mp alatt üzemkész, azaz nem kell a kávéra várni. A praktikus energiatakarékos üzemmód automatikusan kikapcsolja a NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo készüléket 5 perc tétlenség után, amelynek köszöhetően a készülék A energiafogyasztási kategóriába tartozik. Az ízletes italokat a kávéfőző megvásárlása után azonnal élvezheti a 6 kapszulás kezdőcsomagnak köszönhetően, mely minden kávéfőző készülék részét képezi.

A Red Dot és az iF Design díj 2015-ös nyertese .

Dokumentáció

GYIK

Nem, nem szabad tejet önteni a víztartályba. A gép csak vízzel működik. Más folyadék, például tej használata károsíthatja a gépét.
A Dolce Gusto kávé kivonása optimális hőmérsékleten történik, így tökéletes kávét nyújt. Nem lehet melegebben kivonni, mert attól a kávénak égett íze lenne.

Amennyiben a fogyasztók melegebb kávéra vágynak, számos lehetőség közül választhatnak:
• Melegítse elő a csészét.
• Ital elkészítése előtt mindig várja meg, amíg a gépen befejeződik a villogás a termoblokk előmelegítése során.
• Vegyen ki egy kis vizet még kapszula nélkül, öntse ki, majd folytassa a kapszulával.
• Vízkőtelenítse ki a vizet a tartályból, amennyiben szükséges (amennyiben nemrégen az italhőmérséklet csökkenését észlelte).

Normál hőmérséklet a csészében:
• Kapszulák pörkölt és őrölt kávéval: 70 °C felett
• Kapszulák oldható készítményekkel: 65 °C felett
Nem, az elkészítés soha nem lesz forró. Továbbá, ez nem fog működni, mivel a forró italok tartományát nem a hideg kioldására és hideg fogyasztásra tervezték. Ez "blokkolt kapszulához" vezethet.
A hideg italokat arra tervezték, hogy a legjobb ízt és a legjobb élményt nyújtsák a fogyasztóknak hideg víz elkészítésével.
Azonban lehetséges elkészíteni ezen hideg italokat a Forró funkcióval.
Amennyiben most vásárolta a gépet és az első alkalommal használná, olvassa el az útmutatót, hogy segítsen Önnek az első lépéseknél. Az összes gép használati útmutatója megtalálható ezen a weboldalon.

Segítségül alább talál néhány tanácsot az optimális használathoz:
1. Töltse fel a gép víztartályát.
2. Bizonyosodjon meg arról, hogy a víztartály kattant a gépben.
3. Kapcsolja be a gépet és várjon, amíg a LED "zöld" lesz.
4. Az első használat előtt tisztítsa meg a gépet. Ehhez a gép tetején válassza ki a maximális vízmennyiséget, tegyen be egy üres tartályt a gép teteje alá és nyomja meg a Hidegvíz opciót (kék gomb) és várja meg a folyás végét. Ismételje meg az eljárást a forró vízzel is (piros gomb). A készüléke használatra készen áll.
5. Töltse fel a víztartályt.
6. Tegyen egy kapszulát a kapszulatartóba.
7. Válassza ki a megfelelő vízszintet (a vízmennyiséget minden italkapszulánál meg kell adni).
8. Válassza ki a Forró/Hideg vizet az italától függően.
9. Ezután várjon, amíg a LED "zöldre" vált azért, hogy biztonságosan eltávolíthassa a kapszulát.
10. Dobja ki a kapszulát.
Csak meg kell arról győződnie, hogy a jelzőfény zöld, hogy egy másik italt készíthessen.
A vízkőmentesítést a készülékéhez mellékelt használati útmutatónak megfelelően végezze, mivel az alkalmazott eljárás az adott modelltől függ.
A gyártó által kínált vízkőmentesítő termék használatát javasoljuk.
Másik megoldásként feloldhat két evőkanál borkősavat vagy citromsavat (mindkettő gyógyszertárakban vagy vegyiárú-boltokban kapható) fél liter forró vízben; öntse ezt a keveréket a víztartályba.
Ha átlagosan naponta négy csésze kávét készít és a víz kemény, 3 havonta javasolt végrehajtani a vízkőmentesítést.
Ha olyan területen él, ahol nagyon kemény a víz, gyakrabban is végrehajthatja a vízkőmentesítést.
Igen, ha vízkő rakódik le benne.
Tisztítsa meg vízzel és/vagy a készülék gyártója által ajánlott tisztítószerekkel.
Így nem fog eltömődni a vízkimenet, illetve nem merülnek fel hihiéniai problémák.
A Chococino és a Nesquik kapszulák csokoládét, tejet és cukrot tartalmaznak. Lehet, hogy több ragacsos maradványt hagynak, mint a kávé. Fontos gyakran megtisztítani a gépet, hogy elkerülje a rossz szagot.
Javasoljuk a napi tisztítást, hogy minél tovább élvezhesse a nagyszerű kávéélményt, amit megérdemel. A napi tisztítással kapcsolatos tippeket és további információkat a használati útmutatóban talál.
Csak a kapszulatartó mosogatható mosogatógépben. A csepegtetőtálcát és a víztartályt kézzel kell elmosni.
Ellenőrizze, hogy nem csordult-e túl a csepptálca, és szükség esetén ürítse ki.
Ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a csepptálca.
Tisztítsa ki a gép kifolyófejét egy kis tűvel.
Tekintse meg a felhasználói útmutatót, és kövesse a tisztításra vonatkozó utasításokat.
A csapvíz (normális háztartási ivóvíz) teljesen megfelelő, amíg mentes a szagoktól, mert azok megváltoztathatják az ital ízét. A palackozott víz szintén megfelelő.
Ne használjon hűtött vagy meleg vizet, mert az hatással lehet az ital hőmérsékletére.
Mindig friss vizet használjon és cserélje ki a vizet, ha a rendszert már több, mint 2 napja nem használta.
Hideg italokhoz használjon szobahőmérsékletű vizet, soha ne hűtött vizet és helyezzen kettő vagy több jégkockát (20 g jégkockánként) a csészébe.
Vegye figyelembe, hogy a víz keménysége a fő oka a gép meszesedésének, ezért ajánlott gyakran vízkőteleníteni a gépet (három havonta vagy ritkábban a víz keménységének megfelelően).
Ha a készüléket hónapok óta nem használta, előfordulhat, hogy a szivattyú nehezen tudja újraindítani a vízáramlást.
Ilyenkor amikor kis vagy nagy csészényi mennyiséget választ, a szivattyú hangosan működik, de a víz nem folyik ki.
- Ha van bent kapszula, távolítsa el.
- Töltse fel a víztartályt a maximum jelzésig forró (60 °C-os) vízzel.
- Kapcsolja be a készüléket, és válassza a nagy csészét.
- 3 másodpercenként vegye ki és helyezze vissza a tartályt. A tartály szelepéből levegőbuborékok fognak kijönni.
- Ezzel elvégzi az átmosást, és a víznek keresztül kell áramlani a kávékifolyón.

Ha a fenti lépések elvégzése nem vezet eredményre, vigye a készüléket hivatalos szakszervizbe.
Miután az ital elkészítése befejeződött és a bekapcsoló gomb abbahagyta a villogást (kb. 5 másodperc), távolítsa el és dobja ki a kapszulát. Ne hagyja a kapszulatartóban.
A gép vízkőtelenítésének a gyakorisága a víz keménységétől és a géphasználat gyakoriságától függ.
Idővel a vízkő lelassítja a gépben lévő víz áramlását és csökkentheti a fűtőelem hatékonyságát, ami kevésbé meleggé teszi az italát.

Közepes keménységű víz esetén a 3/4 havonta elvégzett vízkőtelenítés megszünteti a vízkövet, így a vízáramlás gyors marad és az italok hőmérséklete megfelel a várakozásoknak.

Néhány modellen (Jovia, Oblo, Drop, Stelia, Movenza, Eclipse, Piccolo 2014. végétől gyártva) már van vízkőtelenítési emlékeztető.
Minden alkalommal, amikor a fogyasztó megérinti a Forró vagy a Hideg gombot, az extrakciónak tekinthető. A vízkőtelenítési figyelmeztetés az extrakciók számán alapszik és 300 extrakciónként a BE/KIKAPCSOLÓGOMB narancssárga világítása jelzi a szükségességét. A gép még mindig működik, de ajánljuk a vízkőtelenítését.

Erősen ajánlott vízkőteleníteni az alábbi három esetben:
• Amennyiben alacsonyabb vízáramlást észlel italkészítéskor.
• Amennyiben a víz hidegebbnek tűnik a megszokottnál.
• Amennyiben a BE/KIKAPCSOLÓGOMB folyamatosan narancssárgára vált.
Idővel a vízkő lelassítja a gépben lévő víz áramlását és csökkentheti a vízmelegítés hatékonyságát az italkészítéshez és végül elzárja a tűt, ami átszúrja a kapszulát és továbbítja a vizet.
Közepes keménységű víz esetén a 3/4 havonta elvégzett vízkőtelenítés megszünteti a vízkövet, így a vízáramlás gyors marad és az italok hőmérséklete megfelel a várakozásoknak.
Amikor a bekapcsoló gomb zöld helyett narancssárga, az azt jelenti, hogy a vízkőtelenítési figyelmeztetés be van kapcsolva. Ez a funkció elérhető a 2014 óta gyártott modelleken.
Minden alkalommal, amikor a fogyasztó megérinti a Forró vagy a Hideg gombot, az extrakciónak tekinthető. A vízkőtelenítési figyelmeztetés az extrakciók számán alapszik és 300 extrakciónként a BE/KIKAPCSOLÓGOMB narancssárga világítása jelzi a szükségességét. A gép még mindig működik, de ajánljuk a vízkőtelenítését.
Kapcsolja ki a gépet, nyomja meg a bekapcsoló gombot 5 másodpercig, amíg a bekapcsoló gomb elkezd villogni és a vízkőtelenítési mód aktiválódik. A gép vízkőteleníthető a gép karbantartási oldalán elérhető használati útmutatónak megfelelően.
Vegye figyelembe, hogy ha a vízkőtelenítési mód aktiválódik és a gép kikapcsolásra kerül a vízkőtelenítés nélkül, a bekapcsoló gomb újra zöldre vált és a számláló visszaáll. 300 új extrakció után a bekapcsoló gomb újra narancssárgára vált.
Amennyiben a gép nem kerül rendszeresen vízkőtelenítésre és a fogyasztó kemény vizet használ (nagy mennyiségű kalcium-karbonát), a gép vízköves lesz és a tű eltömődhet.
Új modellek esetén a tű ténylegesen eltávolítható és a fő cél az, hogy a fogyasztó megtisztíthassa a tűt, amikor az eltömődik vagy az áramlás sebessége csökkenni kezd. Ezt a tisztítást a gép teljes vízkőtelenítésének kell követnie.
Amennyiben a gép nem működik vagy a gép bekapcsolható, de a szivattyú nem indul el a Forró/Hideg gomb kiválasztásakor (nincs zaj), nem tud mást tenni, mint hogy megjavíttatja a gépet.

Amennyiben hallja a szivattyút, de nincs áramlás, kövesse a következő lépéseket:
1-Távolítsa el a kapszulát a kapszulatartóból.
2-Ellenőrizze, hogy van-e víz a víztartályban és a víztartály jól van-e bedugva.
3-Válassza ki a hideg csatornát, emelje fel és tegye le többször a víztartályt, majd rögzítse, az áramlásnak el kell indulnia. Amennyiben nem indul el, a tű valószínűleg el van tömődve.
A tűt a géphez mellékelt tisztítóeszközzel kell tisztítani és a gépet vízkőteleníteni kell.
Amennyiben a gépe eltávolítható tűvel van felszerelve (zöld rész), el tudja azt távolítani, hogy mélyen megtisztíthassa.
Amennyiben ezután sincs még áramlás, a gépet el kell küldeni a javítóközpontba.
Annak az oka, hogy a kapszulatartó oldala szivárog valószínűleg annak köszönhető, hogy a tű és a vízcső közötti kapcsolódás már nem teljesen feszes.
A gépet meg kell javítani.
A Melody 3 FS, Circolo FS és Genio 1. generációjánál a teljes vízkőtelenítés elindul a Forró gomb lenyomásakor, nem kell megnyomni a Hideget, mindkét blokk vízkőtelenítésre kerül. Ez különbözik más automata gépektől, ahol mindkét gombot le kell nyomni.
Az ital mennyisége függ a csésze méretétől, a csepegtetőtálca helyzetétől, néha a tej- és a kávéporoktól, amelyek természetes termékek és mutathatnak kis szezonális különbséget.
Fontos megállapítani, hogy honnan jön a szivárgás (víztartály, kapszulatartó vagy a gép alól).

Ellenőrizheti, hogy a víztartályból jön-e úgy, hogy vizet önt a tartályba és egy kis ideig az asztalon tartja (legalább 30 percig). Amennyiben nem szivárog, az azt jelenti, hogy jobban kapcsolódik a vízcső feszességéhez és ebben az esetben azt ajánljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
A kapszulatartó kivétele előtt ellenőrizze, hogy a választókar középen van és a zárófogantyú fel van emelve.
Amennyiben a zárófogantyú felfelé áll, de a kapszulatartó nem távolítható el, a tűlemez valószínűleg nem megfelelően van elhelyezve és rossz helyzetben van. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Amennyiben a zárófogantyú nincs felemelve az extrakció végén, kérjük, ne erőltesse. A kapszula nyomás alatt állhat. Várjon 20 percet, hogy a nyomás engedjen, emelje fel a zárófogantyút, távolítsa el a kapszulatartót és dobja el a kapszulát. Amennyiben ez nem működik, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Állítsa be a csészetartót a megfelelő szintre úgy, hogy ne legyen túl messze vagy túl közel az italkimenethez képest. Használjon más csészeméretet.
Az utolsó ital minőségére nincs hatással és lehet fogyasztani. A következő csésze elkészítése előtt tisztítsa meg és szárítsa meg a kapszulatartót, különösen az italkiömlő nyílást.
Ez normális: amíg a kapszula nem kerül eltávolításra és kidobásra, csepegni fog a csészébe vagy a csepegtetőtálcára (miután a csésze elvételre került). A csepegés hosszabb ideig tart a kávékapszuláknál, mint a krémes kapszuláknál. A csepegés megállításához távolítsa el és dobja ki a használt kapszulát, miután a fény abbahagyta a villogást.
Valószínűleg túl hamar távolította el a tartót a gépről vagy az ajánlottnál kisebb mennyiséget extrahált, ez okozza a visszafolyást. Mindig várja meg a gép kinyitása előtt, hogy a fény befejezze a villogást.
Normál esetben a kapszula gépből való eltávolítása és kidobása során nem szabadna cseppeknek lenniük. Annak érdekében, hogy minimalizálja a csöpögés kockázatát a konyhapult felületeken, minden gépvásárláshoz egy különleges tartót adunk (kivéve a Piccolót), azt a gép közelében kell tartani.
Amint az ital a kívánt szilárdságig/mennyiségig jutott, a maradék víz (és némi termékmaradék) a kapszulában marad azért, hogy ne hígítsa az ital ízét. Ennek a megmaradt folyadéknak néhány cseppje kifolyhat a kapszulából a tartóba. A géphez mellékelt különlegesen tervezett tartó (kivéve a Piccolo esetében) lehetővé teszi a folyadék és a szilárd hulladék könnyű szétválasztását (lásd az útmutatóban). Tisztítsa meg rendszeresen a tartót.
Néhány termék (például kávékapszulák) úgy kerültek kialakításra, hogy lassabban áramlanak, mint a többi (például a krémes kapszulák) azért, hogy elérjék a kívánt csészényi minőséget. Amennyiben az áramlás lassúbb a normálisnál, a Használati útmutató utasításait követve oldja ki a tűt és vízkőtelenítse a gépet.
• Amikor elindítja a gépét és a vízhőmérséklet emelkedése közben a be/kikapcsoló gomb pirosan villog kb. 30 másodpercig.
• Amikor a gép készen áll, a be/kikapcsoló gomb zöldre vált.
• Az italkészítés végén a be/kikapcsoló gomb kb. 5 másodpercig pirosan villog. Ne távolítsa el ez idő alatt a kapszulatartót!
• Eco mód: ha 5 percig nem használja, a gép automatikusan kikapcsol.
• Amennyiben a be/kikapcsoló gomb pirosan/zölden villog, az azt jelenti, hogy a gép vízhiányt észlel. Ellenőrizze, hogy a kapszula nincs-e blokkolva és hogy van-e elég víz a tartályban, mielőtt új italt készítene.
• Amennyiben a be/kikapcsoló gomb narancssárgára/citromsárgára vált folyamatosan (vízkőtelenítési figyelmeztetés), vízkőteleníteni kell a gépet.

A gépén lévő LED-ekről szóló további információkért kérjük, tekintse meg a gép használati útmutatóját.
NEM. Kerülje a fehér ecetet, ami károsíthatja a gépét és szivárgást okozhat.
A készülék élettartamának a meghosszabbításához javasoljuk, hogy a webáruházunkban kapható vízkőtelenítő készletet vagy kávéfőzőgépekhez alkalmas más folyékony vízkőtelenítőt használjon.
Nem, csak olyan országokban használható biztonságosan a gép, ahol ugyanolyan a feszültség. Abban az esetben, ha a feszültség magasabb, mint ahol a gép megvételre került, a gép nem fog működni vagy a biztosítékok ki fognak égni. Abban az esetben, ha a feszültség alacsonyabb, lehetséges, hogy a gép nem fog működni.
Ideális esetben mindkét csatorna (Forró/Hideg) vízkőteleníthető és ez az eljárás érvényes az automatikus gépekre is.
Azonban a vízkőképződés nem valószínűen a Hideg körben képződik és nagyon fontos, hogy a vízkőtelenítő folyadék többsége átmegy a Forró csatornán. Azért, hogy a Forró csatorna (ami a leginkább használt) hatékony vízkőtelenítését biztosíthassa, azt ajánljuk, hogy a teljes folyadékot a Forró csatornán át adagolja.
A tökéletes öblítéshez és ahhoz, hogy a vízkőtelenítő folyadék megmaradó cseppjei a Forró és a Hideg cső összekötésénél elkerülhetők legyenek, javasoljuk a Hideg csatorna átöblítését is.
Az igazi eszpresszó jele a kávékrém, amely a gépben keletkezik a kávé főzése során. A nyomást bar-ban mérik (1,5 és 19 között). Minél magasabb a nyomás, annál gazdagabb és tömörebb a krém.
Az eszpresszónak erősebb az aromája a „normál” kávéhoz képest.
Az eszpresszó könnyen azonosítható gazdag aromájáról, valamint az elkészült kávé tetején megjelenő krémszerű habról.
Az elkészítéséhez 15 bar nyomás szükséges (ilyen nyomást csak a presszógépek tudnak fejleszteni), a víznek 90–92 °C hőmérsékletűnek kell lennie, a kávét pedig finomra kell őrölni (a szükséges mennyiség 7 g / csésze).
A gépet nem szabad vízforralóként használni. Kapszula nélkül az áramlás magasabb, a hőátadás alacsonyabb és a hőmérséklet valószínűleg nem fogja elérni a fogyasztók elvárásait.
Nem javasoljuk, hogy a készüléket gyermekek használják. Ez az információ világosan szerepel a Használati útmutatóban.
Nincs korlátozva a naponta elkészíthető kávé száma, de a fogyasztóknak figyelniük kell arra, hogy egymás után ne készítsenek túl sok kávét, mert ha folyamatosan extrahálják az italokat, az a gép adott elemeinek a túlmelegedéséhez vezethet, ami hibamódot okozhat.
Azt javasoljuk a fogyasztóknak, hogy egymás után 5-6 kávét készítsenek, utána várjanak egy kicsit (1-2 percnek elégnek kell lennie), mielőtt újrakezdenék a műveletet.
A gép használata során a teljes biztonság biztosításához kövesse a géphez mellékelt útmutató "Ajánlások biztonságos használathoz" című részét.
A készülék biztonságos használatához:
• Soha ne tegyen forró vizet a víztartályba!
• Ital elkészítése közben soha ne nyissa fel a zárófogantyút!
• Az elkészítés végén a BE/KIKAPCSOLÓ GOMB kb. 5 másodpercig pirosan villog. Ez idő alatt ne nyissa fel a fogantyút!
• Soha ne mozgassa a választókart, amíg a zárófogantyú nyitva van!
• Ne érintse meg a kapszulát az ital elkészítése után! A forró felületek égési sérüléseket okozhatnak!
Minden NESCAFÉ Dolce Gusto® gép védő piros vezetékkel rendelkezik, amelyet nem lehet megváltoztatni.
Ez biztosítja a fogyasztók biztonságát, ami nagyon fontos a Modern Art Café márkájának: NESCAFÉ Dolce Gusto®.
2 különböző típusú gép létezik:
Manuális gép esetén Ön ellenőrzi az italához szükséges víz mennyiségét. A gép nem áll le magától és leáll, amikor a választókart középső helyzetbe mozgatja.
Automata gép esetén Ön előre kiválasztja a felhasznált víz mennyiségét. A gép automatikusan leáll magától.
A NESCAFÉ Dolce Gusto gép felmelegíti a vizet, amely magas nyomáson - legfeljebb 15 baron - magas minőségű pörkölt kapszulán és őrölt vagy oldódó termékeken (tej, csokoládé stb.) keresztül halad a kapszulafajtától függően.
A kapszulákban használt kávé főleg a prémium minőségű Arabica fajtákból készül.
A kapszulák úgy kerültek kialakításra, hogy a víz és a kávéra ható nyomás egyenletes eloszlását biztosítsa a maximális ízélményért. Ez a rendszer a professzionális gépekhez hasonló nyomást használja.
Amíg a kávéfőzők egy bár nyomáson működnek (normál légköri nyomás) és számos más gép működik legfeljebb két báron, a NESCAFÉ Dolce Gusto rendszer 15 baron is működhet.
Nem, a gép nem romlandó elem és egészen addig használható, amíg megfelelően működik.
A Nescafé Dolce Gusto gépeket gonddal fejlesztették és gyártották azért, hogy biztosítsák a fogyasztók biztonságát és a legjobb csészébe zárt italélményt. Az alkotórészek kiválasztása a biztonságon, tartósságon, tisztaságon és a költséghatékonyságon alapulnak. A piacra való kikerülés előtt minden gépünket szigorú teszteknek vetjük alá annak a biztosításához, hogy a gép minden biztonsági követelménynek megfeleljen az élelmiszerekkel érintkező anyagok tekintetében minden piacon. Ezért biztosítjuk arról, hogy bármelyik Nescafé Dolce Gusto ital, amelyet Nescafé Dolce Gusto gép készít, megfelelő, fogyasztásra alkalmas és megfelel a fogyasztók által, kutatások során kifejezett preferenciáknak.
A Nescafé Dolce Gusto gépeket gonddal fejlesztették és gyártották azért, hogy biztosítsák a fogyasztók biztonságát és a legjobb csészébe zárt italélményt. Az alkotórészek kiválasztása a biztonságon, tartósságon, tisztaságon és a költséghatékonyságon alapulnak. A piacra való kikerülés előtt minden gépünket szigorú teszteknek vetjük alá annak a biztosításához, hogy a gép minden biztonsági követelménynek megfeleljen az élelmiszerekkel érintkező anyagok tekintetében minden piacon. Ezért biztosítjuk arról, hogy bármelyik Nescafé Dolce Gusto ital, amelyet Nescafé Dolce Gusto gép készít, megfelelő, fogyasztásra alkalmas és megfelel a fogyasztók által, kutatások során kifejezett preferenciáknak.
Scroll To Top