Home |  Az eszpresszógépeket az egyszerűség jellemzi

Az eszpresszógépeket az egyszerűség jellemzi

 

Az eszpresszógépeket az egyszerűség jellemzi

 

A tökéletességet és az egyszerű használatot kínáló Krups eszpresszógépek rendkívül közel állnak a profi gépekhez.

Az új generációs eszpresszógépek a méretüket és belső felépítésüketilletően hatalmas fejlődésen mentek keresztül, amit kiválóan kiegészít az egyszerű kezelhetőségük. Az igazi eszpresszótkedvelők elsősorban a kávédarálós gépeket keresik. Ezek a gépek a kávét közvetlenül a főzés előtt darálják meg, amivel garantálják a kész ital kiváló minőségét. A modern eszpresszógépek sok olyan funkcióval is rendelkeznek, amelyekkel a mindennapos kávéfőzés egyedivé tehető.

 

Egyedi eszpresszó...

A Krups eszpresszógépek egyre közelebb állnak a barista profi gépekhez, és otthoni körülmények között is lehetővé teszik a kávé egyedi módon való elkészítését. A gépeken beállítható a víz mennyisége, a darálás finomsága, a kávé ereje, a csészék száma, a kávéfőzés programozása vagy éppen a habos capuccino készítése… A kijelzőnek köszönhetően az újgenerációs készülékek használata kényelmes és intuitív, a kávéfőzés még soha sem volt ilyen egyszerű. Nem kell többé bonyolult használati útmutatóknak böngésznie, a készülékek használata és ergonómiája tökéletes. Az automata kávédarálóval ellátott készülékeknél egy gombnyomással kiválasztható az ital típusa: ristretto, eszpresszó, hosszú kávé, forró víz, gőzA capuccino funkciót elsősorban az ínyencek értékelik nagyra, mivel a tejes italok elkészítése mellett gyakran automatikus fúvókatisztítást is végrehajtanak a tökéletes higiénia érdekében.

 

 

A kijelző által kínált előnyök

Az újgenerációs eszpresszógépek kezelése és működtetése a mobiltelefonokhoz és a játékkonzolokhoz hasonlóan rendkívül egyszerű, annak ellenére, hogy sok hasznos funkcióval rendelkeznek. A Krups Expresso Full Auto és a Krups Expresso YY8111 modellek esetében a joystick jellegű kezelőgombbal intuitív módon lehet a menüben és a programok között mozogni, mivel minden lépésről tájékoztatja a háttérvilágítással is rendelkező LCD-kijelző. Még fejlettebb módon kezelhető az automatikus kávédarálóval szerelt Krups Expresso Full Auto YY8128 és a Krups Automatic Expresso YY8108modell, amelyeknél a TFT érintőképernyő segítségével minden művelet és beállítás hiba nélkül elvégezhető, a YY8108 modell esetében színes képernyőn keresztül. Már csak meg kell kóstolni...

 

 

 

Egyszerűség minden részletben

Az egyszerűsítés az üzemeltetésre és a karbantartásra egyaránt vonatkozik. Nem kell figyelemmel kísérni az üzemeltetés idejét, a gép automatikusan figyelmezteti a tisztítás szükségességére vagy a szűrőbetét cseréjére. A gyakorlatban ez azt is jelenti, hogy a gépet nem kell szétszerelni, az ilyen műveletek számát minimálisra csökkentettük.

    

 

 

A kapszulákkal még egyszerűbb!

Azoknak, akik egy gombnyomással kívánnak kávét főzni, a kapszulás készülékeket kínáljuk, amelyeknek a használata már nem lehet egyszerűbb. E készülékek üzemeltetése szinte játék, és szinte karbantartást sem igényelnek. Nem beszélve arról, hogy rendkívül széles italválasztékotkínálnak, amelyek közül mindenki ki tudja választani a neki legjobban ízlőt